WOW Cataclysm hmm

Jag har minst sagt spenderat min beskärda del timmar i World Of Warcraft, nu var det dock riktigt länge sedan jag spelade och trots att det är ett riktigt roligt spel så kan jag inte påstå att jag saknar det i skrivande stund, just nu har det inte tillräckligt att erbjuda mig för att det ska locka. MEN, när expansionen Cataclysm kommer ut så kommer jag ge mig in på ett kort återbesök i rent journalistiskt syfte för att kunna skriva och dela med mig om mina tankar om det.

Det ska bli kul att testa det eftersom jag vet att det är så många andra man känner eller är bekant med i spelsvängen som kommer göra samma sak och det är ju trots allt ens medspelare som gör WoW. Det ska också bli kul att rapportera om det, tillsammans med några miljoner andra bloggare och sajter runtom världen och jämföra åsikter! Men utöver de två faktorerna så är det inget som får mig att se fram emot Cataclysm, jag är nämligen övertygad om att en expansion i det här läget kan inbringa något så revolutionerande att det kan få upp min lust att spela WoW igen. Grymt spel i grunden, men urvattnat.

Jag är inte speciellt WoW-nördig av mig (längre) som ni hör, men jag vet att det finns en HEL DEL andra som är det och om man är en av dom så har Game.se i sin webbshop nu ett bokningserbjudande för just WoW Cataclysm där man som kund får ta del av en utlottning med ruggigt trevliga priser för en WoW:are. 1-5:e pris är en staty av din egen karaktär med din exakta gear och din karaktärs namn graverat på statyn, najs? 6-10:e pris är 1 års speltid i WoW, hade jag varit en äkta WoW:are så hade jag helt klart valt det andra priset framför det första :)

Hur många av er gamla f.d WoW:are som slutat spela har planer på att testa expansionen?

16 Apr 2010