PSN plus och Playstation 4

Du undrar så klart över hur vida PSN plus och ditt konto kommer att fungera till den stundande Playstation 4 – låt mig ge dig en liten överblick för hur PSN+ kommer att anpassas och fungera i framtiden.

Jag är ju själv ett stort fan av PSN+ och trogen kund sedan lanseringen, gratis spel är ju inget att tacka nej till! Så, kommer det finnas anledning att bli medlem nu med PS4 på ingång? Självklart! ditt konto kommer ju att fortsätta fungera på din Playstation 4. Faktum är att du bara behöver ett enda PSN-konto för alla de tre aktuella Playstation-enheterna – PS3, PS4 och PS Vita. Oavsett om du är PSN plus-medlem eller inte – är du inte det så skall du passa på att bli helårsmedlem innan 20 September – då får du 90 dagars medlemskap gratis! PSN plus kommer att fungera på samma sätt till PS4 – du kommer ha samma förmåner som du idag har till PS3 och PS Vita, om något ännu bättre förmåner!

Tveksam?

Känner du dig ändå tveksam på om det är något för dig? Lugn, ingen tvingar dig eller pressar dig att bli medlem. När du köper en PS4 får du prova på PSN plus gratis i 14 dagar – suveränt!

Vid lanseringen av PS4 så kommer betalande PSN plus-medlemmar att omedelbart få tillgång till det helt nya racingspelet #Driveclub från Evolution Studios. Är inte racing något för just dig? Ta det lugnt, varje månad kommer PSN plus-medlemmar att få tillgång till exklusivt PS4-material.

Först ut efter #Driveclub är Resogun från Housemarque som gjorde det högt hyllade Shoot'em up-spelet Super Stardust.

Precis som idag så får du för varje enhet 1 gb fritt lagringsutrymme i molnet för sparade data med mera. Superenkelt att komma åt dina sparfiler när du är hemma hos kompisar alltså!

PSN plus blir ett krav för onlinespel på PS4.

Ja, på både gott och ont så kommer du behöva vara betalande PSN plus-medlem för att spela online på PS4. Samtidigt som vissa ser det som något negativt så vill jag upplysa om att det kommer att innebära en bättre och stabilare upplevelse vid onlinespel – eftersom det indirekt innebär en mer påkostad support och teknik hos Sony.

Är du ändå inte övertygade om att PSN plus är något för dig så rekommenderar jag att du som sagt tar del av de 14 gratisdagarna som du får vid köp av din PS4-konsol innan du bestämmer dig!

 

4 Sep 2013