Välkommen Till Onlajn {Magasinet}

Ja som ni kan se så har det skett en stor uppdatering/ombyggnad av hela sajten. Grunden till detta var att jag upptäckte att själva utseendet på onlajn.se som den såg ut innan inte var helt ovanlig. Jag trivdes jättebra med bloggen som den var, lättläst och enkel men jag kände att det var nödvändigt.

Jag förstår om första intrycket för er besökare kan vara att det ser plottrigt och rörigt ut, jag tyckte det i början också och tvekade länge och väl innan jag bestämde mig för att ändå köra på denna design. Men jag måste säga att jag tycker det nya utseendet växer med tiden så jag hoppas detta ska bli bra ändå :)

Det finns även en "ljus" version utav den och jag kommer prova båda två tills jag bestämmer mig för vilken det blir. Jag gillar i generellt ljusa sajter bättre men med just denna design är jag lite osäker på vilket som faktiskt ser bättre ut.

Men hur som helst... Det kan vara lite rörigt ett tag tills jag fått ordning på allt, jag kunde inte förbereda allt innan jag jag bytte till den nya bloggen så det kommer att ske lite efterarbete.

Hope you like! Tjing!

24 Feb 2010