Vad Katten!?

Helt i kontrast till allt vad tvspel heter så kastar jag in några bilder på Luke & Leia såhär framåt kvällen. Dom har bott här hemma i snart två veckor nu och dom är helt galna och dom blir värre och värre för varje dag. För de som inte läst något om dem tidigare och kanske vill veta så är det ett par Devon Rex katter, tvillingar.

Med tanke på hur vassa tänder de har så undrar man om de själva har pansarhud eftersom de inte verkar få några sår av varandras bett. Luke gick dock löst hårt på Leia idag och lämnade fina tandmärken på hennes bröst.

Tvillingar i all ära, men Luke växer ifrån sin syster och på denna korta tid de bott här har han hunnit bli en riktig liten devil. Dom brottas rätt friskt och tar i hårt på vandra och trots viktskillnaden så har Leia sina knep som kan få vilken grabb som helst på fall i ringen :)

Så här i skrivande stund så ser jag faktiskt en tvspels-relaterad koppling till detta ändå. Luke & Leia har officiellt bestämt att en av hyllorna i vår tvmöben, ja den med tvspelen i, rentav är en katt-bastu. Luke är ju nästan naken och älskar att ligga riktigt riktigt varmt, och det är ju ok. Men de har börjat fatta tycke för kablarna som dinglar ner där bakom längs med väggen och det känns mindre kul. Kablarna i sig är ju inga problem att köpa nya, men det kan ju inte vara speciellt nyttigt för en katt att bita igenom en strömförande kabel. Nej, jag tror vi bestämt får byta tvmöbel *suck*.

Passade på att prova kameran i min iPhone idag med något program som simulerar olika objektiv och filmer och lite sådär.

24 Feb 2010