The Last Story Trailer

Jag tyckte det var dags att påminna mig själv lite om The Last Story, ett kommande RPG till Nintendo Wii som verkar bli utomordentligt bra. Postade lite info om spelet förra året medan det fortfarande var ganska okänt. Nu har det kommit ett par riktiga trailers för spelet så jag tyckte det var på sin plats att lägga upp en av dem här på bloggen.

När jag köpte mitt Wii för flera år sedan så var det spel av denna rang som jag hade hoppats på att få vältra mig i, så här med korten i handen och med en dammig konsol i tv-möbeln så känner jag mig liiiite lurad. Det kan dock hända att The Last Story väger upp hela rasket. ;)

httpv://www.youtube.com/watch?v=cl7Gk5nPR7U&feature=player_embedded

Läs också:

The Last Story - Lite Detaljer The Last Story - Första Trailern The Last Story - Lite snack och nytt bildmaterial The Last Story - Vackert hemlighetsmakeri från Mistwalker

17 Jan 2011