Tävla om gratis filmer från headweb

Headweb är en tjänst där man kan hyra streamad film i hög kvalité  och se direkt i en dator eller PS3. Jag testade ju Headweb i min Playstation 3 för ett par veckor sedan och tyckte det var bra och bekväm tjänst, läs mer om testet  här.

Nu har jag några headweb giftcards som jag tänkte att ni skulle kunna få. Jag har totalt 6 giftcards så jag tänkte att jag skulle dra tre vinnare genom en löjligt enkel tävling, varje vinnare får alltså 2 giftcards och varje giftcard motsvarar en gratis film från headweb.com. Risken är rätt stor att det blir fler än 3 personer med rätt svar och i så fall drar jag 3 vinnare som får priser! :) Vinnarna presenteras den 26:e Maj.

För att vara med så klickar ni er vidare via länken nedan, ni kommer att få dela med er av en länk hit via twitter eller facebook, när ni gjort det så slussas ni vidare till frågeidan där ni svarar på världens enklaste fråga och fyller i namn och epost, enkelt!

Klicka här för att tävla!

12 May 2010