Svart Vs Vit iPhone

Ja efter att ha kvaddat min "riktiga" mobil och använt en reserv från typ 1800talet de senaste 8 månaderna så beslöt jag mig för att beställa en iPhone.

Frågan som ploppade upp var om jag skulle välja en svart eller en vit. Vitt är ju cleant, fräscht liksom, men den svarta skulle ju gå ihop med min PS3! :)

Jag tittade på lite black vs white iphone videos på youtube och nästan samtliga beskrev det så att den svarta har en ytbehandling eller lack, som repas lättare än den vita + att den svarta får extremt tydliga fläckar när man tar i den, yuck! Så efter lite om och men så blev det ändå den vita!

Den kanske inte matchar min PS3 färgmässigt men vafan, 1. Jag gillar kontraster, 2. Jag har ju för tusan ett Wii också! :)

Sen måste jag ju citera infon om jag min reserv telefon som jag hittade på nätet! Fina ord kan få vad som helst att låta bra!

"Kompakt elegant kameratelefon med inbyggd antenn och trippelband. Högfunktionell och med iögonfallande design i klassiskt svart och silver.

SGH-X640 har en arbetat design för att passa den som söker en modern, elegant och trendig telefon. Den ovala formen och den centralt placerade kameralinsen bidrar till den iögonfallande designen."

Här är en länk till den höfunktionella & iögonfallande klassikern! Ni kan förstå att jag ser fram emot att få hem min iPhone?

17 Feb 2010