Summer of Arcade, Vad peppar ni på?

Solbränna, bad och skepp & hoj!

Har ni tröttnat på solen redan? Kräftbränna? För många kallsupar i vattnet? Ladda upp med kallt att dricka, fäll för persiennerna och bered er på sköna spel från Summer Of Arcade-kampanjen.

Summer Of Arcade har väl ingen egentligen missat men för säkerhets skull så berättar jag om det ändå. I sommar släpps det 5 stekheta spel till Xbox 360 som kan köpas via Xbox Live Marketplace för Microsoftpoäng.

Limbo Kampanjen startar 21:a Juli och först ut är inget mindre än Limbo. Limbo är ett av de två spel som jag är mest peppad på inför Summer of Arcade, det är ett helt galet sinnessjukt snyggt, vackert, pluttenutte-dystert svartvitt plattformspel från Danska Playdead. Limbo är ett spel om en pojke (din karaktär) som ska försöker finna och rädda sin syster. Nästan så att man får gåshud av att se bilderna från spelet!

Hydro Thunder Hurricane Nästa spel på tur är Hydro Thunder Hurricane frånVector Unit , ett arkadracingspel där man tar sig igenom genom sköna banor i klassisk arkadracingstil med raketdrivna båtar. Via Xbox Live kan upp till 8 spelare lira ihop, tror detta kan bli ett riktigt roligt spel att köra med polarna. Hydro Thunder Hurricane släpps 28:e Juli.

Castlevania: Harmony of Despair Därefter är det dags för det andra spelet som jag peppar som mest på, nämligen Konamis Castlevania: Harmony of Despair, klassiskt sidoscrollande 2d-spel, hur sjutton kan man inte vara pepp på det? Jag har varit såld på Castlevania sedan NES-tiden. Kör med upp till 6 spelare i co-op eller tävla i survivalmode! Dags att jaga vampyrer! Castlevania släpps 4:e Augusti.

Monday Night Combat 11:e Augusti är det dags för Monday Night Combat. Såhär beskrivs spelet hos xbox.com "Monday Night Combat är ett klassbaserat skjutspel i tredje person... och framtidens populäraste och farligaste sport! Spelet kombinerar intensiva kamper, knockoutslag samt utmaningar och bonusar och skapar en helt unik actionupplevelse. Varför kämpa i "ärans" eller "pliktens" namn när man kan kämpa för den riktiga amerikanska drömmen - pengar, kändisskap och sponsoravtal?"

Lara Croft And The Guardian of Light Sist ut är Lara Croft And The Guardian of Light som släpps 18:e Augusti. Ett nytt spel i serien med ett klassiskt koncept men med en ny look, både grafiskt och kameramässigt. Precis som i alla ovanstående Summer of Arcadetitlar så kan man i detta vara flera spelare, både online och lokalt. Personligen är jag väl inget fan av spelserien direkt. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag aldrig spelat ett enda av spelen och ska jag fortsätta vara lika ärlig så har jag väl inte för avsikt att testa detta heller. Men det är säkert kul om man gillar de tidigare spelen i serien.

Så med andra ord så är Limbo det Summer of Arcadespel som jag ser fram absolut mest emot, efter det kommer Castlevania, men jag tycker verkligan alla spel verkar vara bra och roliga spel, framförallt roliga spel att köra ihop med vänner!

Vilka Summer of Arcadespel ser ni fram emot?

13 Jul 2010