Speltriss - Go Green

Dags att haka på denna veckas "speltriss". Temat för denna vecka lyder "Go Green". Som vanligt är det på initiativ från Emmy. Ni hittar hennes inlägg med länkar till samtliga deltagande bloggar, här.

Jag älskar snygga miljöer och vyer. Snygga naturbilder på temat "grönt" finns det gott om, jag valde tre bilder från tre spel/spelserier som jag verkligen gillar.

Först ut blir ett av föregående års absoluta bästa spel, Alan Wake. Trots mörkret kan man ana och smått se den gröna skogen som döljer sig där.

Nästa bild är tagen ur Assassins Creed: Brotherhood. En snygg vy över grön arena.

Sista bilden är från ett spel som jag visserligen inte spelat men spelet är en del av en serie som jag hållt mycket kär under åren, nämligen Final Fantasy. Spelet är dock från Final Fantasy XIV Online, just onlinespelen håller jag mig borta från när det gäller Final Fantasy. Men håll med om att bilden är ruggigt snygg? Vacker grön natur!

Kolla också hur andra bloggar tolkat veckans tema!

5 Apr 2011