Retro i fokus – Ninja Warriors

Så här i samband med omvandlingen av Onlajn.se så tänkte jag ta tillfället i akt att sparka igång en liten retrobloggserie. Där jag kommer att fokusera på ett retrospel i taget och försöka ta mig igenom spelen, vilket förutsätter att spelen inte visar sig vara skräp för då kommer jag på grund av tidsbrist med största sannolikhet INTE spela igenom hela spelet.

När jag känner mig färdig med pågående projekt så skriver jag en fin liten utvärdering där jag presenterar spelet lite närmare och delar med mig av min retroupplevelse. Det kommer bli både repriser av spel jag spelat i ungdomens glada dagar så väl som gamla spel jag missat. Kommer även bli en del fanöversatta spel som jag inte spelade back in the days eftersom min Japanska var lika kass då som idag.

Jag påbörjade faktiskt ett av dessa fanöversatta spel för ett tag sedan, nämligen Seiken Densetsu 3. Jag kommer återuppta det framöver och påbörjar istället ett annat spel som jag faktiskt spelat tidigare och som jag verkligen gillade då, men det var för sisådär 15 år sedan. Vi får se om det är like kul nu som då.

Och första spel ut i min lilla bloggserie "Retro i Fokus" blir inget mindre än *trumvirvel* "The Ninja Warriors." Ett beat 'em up från 1994 av Natsume.

Detta retrospelande kommer att bli något av ett sidospelande när jag har lite tid över. Prio kommer i första hand att ligga på att hinna med alla nya spel till PS3 & Xbox 360 och Wii när det väl kommer något värt att nämnas. Men jag har några lediga dagar framför mig nu så jag hoppas hinna köra igenom Ninja Warriors rätt snabbt mellan hemsidebyggande och pluggande. Håll utkik efter utvärderingen!

Tillagt 4/3 2011 Nu är min artikel om spelet publicerad och kan läsas här!

2 Mar 2011