Resonance Of Fate screenshots

Skakade fram lite nya bilder på Tri-Ace & SEGA's kommande Resonance Of Fate eftersom jag återigen började drägla över det när jag skrev om alla kommande RPG till ps3 under 2010 igårkväll.

Grafiken ser vansinnigt bra ut och combat-systemet påminner på något sätt om Square's gamla klassiker Front Mission till SNES (som jag för övrigt älskade!) Jag spelade igenom Front Mission till SNES på japanska eftersom att det inte fanns någon amerikansk version på det, SÅ bra var det faktiskt.

Bilderna är både från cutscenes i spelet, introt och lite gameplay. Grafiken, från det jag sett på bilder och filmklipp ser ut att bli magnifik. Och jag fullkomligen älskar cyberpunk-, street-stilen med snygga frillor, normala kläder istället för space-suits och hårdkokta kalla revolvrar till vapen! Shit vad jag ser fram emot att köra Resonance Of Fate, jag ser en hel del RPG'ande framför mig under de kalla månaderna så här i början av året eftersom Square Enix Final Fantasy XIII och Resonance of fate som landar på samma dag(!). Det ska bli skönt att slippa den stressande tillvaron i Modern Warfare 2!

Jag börjar med Final Fantasy XIII, sen slår jag till på Resonance Of Fate, lovely! :)

Peace!

28 Jan 2010