Positiv överraskning i Resonance Of Fate

Bara några sekunder efter att jag sett den inledande videon till Resonance Of Fate så hittar jag i optionsmenyn möjligheten att välja Japanskt språk på rösterna. Jag hade helt glömt att kolla upp detta innan jag skaffade spelet och det kom som en riktigt positiv överraskning eftersom just detta är något som kan lyfta helhetsintrycket för denna typ av spel jättemycket för mig, bra jobbat! Att Final Fantasy 13 inte hade denna möjlighet var en stor besvikelse och jag hade verkligen gillat FF13 bättre med den funktionen, för serriöst, vem väljer Amerikanska röstskådespelare framför Japanska om det finns möjlighet att få engelska undertexter till de Japanska rösterna?

Mitt Resonance Of Fate-äventyr börjar bra med andra ord! Just nu håller spelet på att installeras på min PS3 och det bör väl vara klart ungefär.... nu, så jag säger tack och hej igen nu och myser ner mig i soffan! :)

13 May 2010