Onlajn.se växer med ytterligare en skribent

Förra veckan presenterade jag två nya skribenter som kommer skriva både recensioner och annat på Onlajn.se. Nu presenterar vi stolt en till!

Tobias Jensen Tobias känner många av er redan till som "Gwellmyn" från diverse sajter, forum och twitter. Han driver bland annat podcasten Spelklassiker Musik där han varje vecka spelar just spelmusik för sina lyssnare. Tobias har varit gamer sedan barnsben och nöjer sig då inte med endast tvspel utan är också en inbiten rollspelare, lajvare och brädspelare, det sistnämnda skulle han gärna se mer av i digital form. När han inte spelar eller diggar järnet till gammal amiga-musik så arbetar han som studie- och yrkesvägledare där han hjälper vilsna ungdomar att finna sina kall i livet!

Tobias kommer att bjuda på både spel-recensioner och annat kul här på Onlajn.se. Välkommen!

Eftersom skribenterna på Onlajn.se idag består av 100% män så vill jag uppmana eventuella kvinnor/tjejer som kan tänkas vara intresserade av att bli skribent att sluta tveka och höra av sig så vi kan jämna ut könsfördelningen på sidan något. Använd kontaktformuläret för att göra det eller skriv till magasinet(snabel-a)onlajn.se

4 Aug 2010