Onlajn.se välkomnar två skribenter

Onlajn.se har fått två nya ansikten som kommer dela med sig av sina texter då och då i form av både recensioner och andra spelrelaterade artiklar.

Christoffer "Chris" Radsby är gamer men arbetar även som profissionell game 3d-artist. Just nu bor han i England där han jobbar på Evolution studios med spelet Motorstorm: Apocalpyse och driver även en egen blogg/portfolio. Hemma lirar han på en Xbox 360 medan han dagligen jobbar med en PS3 devkit på arbetet. Tanken är att Chris ska dela med sig av både sin erfarenhet som spelutvecklare och sina åsikter om dagens spel i form av både recensioner och artiklar här på Onlajn.se.

"Spel-Malmer" driver sin egen spelblogg som heter just Spel-Malmer. Han har ofta många intressanta och spännande tankar kring dagens spelen och kommer dela med sig av tankar, analyser och recensioner här på Onlajn.se. Bland annat kommer vi att få läsa om Batman: Arkham Asylum i 3d, med betoning på i 3d.

Jag är jätteglad över att Chris & Malmer valt att dela med sig av sitt skrivande på Onlajn.se och ser fram emot deras framtida artiklar!

30 Jul 2010