Onlajn.se söker skribenter

Onlajn.se har under den senaste månaden fångat upp några väldigt duktiga och intressanta skribenter som numer bidrar med recensioner & andra artiklar. Men det finns utrymme för ytterligare skribenter!

I första hand så skulle jag vilja se anöksningar från kvinnliga skribenter nu för att jämna ut könsfördelningen på sidan som just nu tyvärr ser väldigt ojämn ut. Men självklart är vem som helst, man eller kvinna välkommen att höra av sig. För rätt person finns det en plats sparad!

Vi söker dig som gillar att skriva om spel, det behöver inte nödvändigtvis vara ex. recensioner det kan vara i princip vad som helst så länge det relaterar till spel på ett eller annat vis. Du kanske har ett väldigt speciellt intresse inom just spel som du vi vill skriva om. Eller du kanske intresserar dig för själva skapandet av spelen. Det kan som sagt vara i princip vad som helst.

Onlajn.se är inte vinstdrivande och vi som skriver på sidan eller jobbar med den på något annat sätt får således ingen ersättning för det utan vi gör det för att vi har ett brinnande intresse för det vi gör.

Du som vill ansöka ska uppfylla följande krav

  • Du har ett brinnande intresse för PC och/eller tv-spel
  • Du behärskar det Svenska språket bra och gillar att skriva
  • Du är minst 18 år gammal (det övre taket har ingen gräns!)

Är du intresserad av detta så skicka ett mail till "magasinet(snabel-a)onlajn.se" eller använd kontaktformuläret på sidan. Skriv en enklare presentation om dig själv och bifoga gärna eller länka till tidigare recensioner eller artiklar du skrivit, har du inget gammalt liggande så kan du alltid skriv något nytt om valfritt ämne. Har du frågor så skickar du dem till samma adress.

Vi hörs! :)

21 Jul 2010