Onlajn bygger om och bygger ut

Det har varit väldigt tyst både från mig och från Onlajn Magasinet den senaste veckan. Anledningen till detta är att sajten som ni kan se gjorts om en hel del. Förutom de estetiska förändringarna så kommer det inom kort tillkomma en ny kategori på onlajn.se men fokuset kommer fortsätta ligga på spelen och sidan kommer med all rätt fortfarande kunna kategoriseras under spelbloggar. Men vi väntar lite med att avslöja mer om detta :)

Innehållsmässigt kommer OnlajnMagasinet fortfarande leverera nyheter och trailers men lite mer selektivt än innan. Kategorierna Recensioner & Spelsnack ska dessutom bli mer aktiva, har även planer på lite videobloggande, men det saknas lite tekniska prylar för det just nu, det ska bli lite mer personlig touch på sajten helt enkelt!

Passar på att be om ursäkt för den eventuella röra som kan komma att finnas under den närmsta tiden, förvandling sker inte i en handvändning! Speciellt vissa gamla inlägg kan se konstiga tills allt gåtts igenom. Flytt till nytt webbhotell kommer också ske inom 1-3 veckor, flyttpackning pågår! Kan förekomma en och annan bugg på sidan men försöker åtgärda allt.

Vad tycker ni så här långt? Synpunkter ock förslag är välkomna.

14 Apr 2010