Nya snygga verk från Mikaël Aguirre

För ett par månader sedan så postade jag "Vackra Konstverk Från Klassiska Spel" där man kunde se 6 snygga verk av Mikael Aguirre. I Morse besökte jag hans Deviant Art profil för att se om det hänt något nytt, bland annat så frågade jag honom om ett visst motiv när jag postade de första bilderna för två månader sedan, han påpekade att han ville göra det motivet och antagligen skulle göra det i framtiden. Just den bilden fanns inte ännu men däremot fanns det ett par andra gobitar.

Milk Party Inpirationen till denna är hämtad från Castle Of Illusion där Musse Pigg har huvudrollen, spelet släpptes till Sega Megadrive/Genesis året 1990. Helt klart härlig bild som jag skulle vilja ha som tavla hemma! :)

Beasts Reunion

Även här är inspirationen hämtad ur ett klassiskt Megadrive-spel, om ni är gamla rävar som mig så har ni redan förstått att det så klart rör sig om spelet Altered Beast.

Bilden ovanför inlägget finns att beskåda i sin helhet i det tidigare inlägget. Kommer att fortsätta hålla koll på Mikaëls Deviant Art profil i hopp om att mitt önskemotiv dyker upp! :)

1 May 2010