Nya Titlar Från Level 5, Skaparna Av White Knight Chronicles, Både Till Wii & PS3

Presidenten för Level 5, Akihiro Hino, gick idag ut med att de arbetar med två hittills helt hemliga nya RPG-titlar. Det rör sig om spel till Wii & PS3. Jag hoppas hoppas hoppas det visar sig bli något bra utav detta, jag är en riiiktig sucker för klassiska konsol-RPG och efter Akihiro ser upp till och tar till sig mycket utav mina favoritutvecklare Square Enix. Så hoppas jag att det ska visa sig bli två bra titlar, för jag har ju trots allt både en PS3 och ett Wii :)

Akihiro berättar att han heller säljer kvalitet än kvantitet, hoppas han menar det och uppfyller det. För er som är nyfikna så har Level 5 förutom det nya spelet White Knight Chronicles gjort flera bra RPG till diverse konsoler. Bland annat så har de gjort ett par Dragon Quest spel till både PS2 och DS, vet inte vad de är mest kända för förutom White Knight Chronicles men Rogue Galaxy, RPG-liret till PS2 blev väl en rätt tung och hyllad titel som åtmistone jag gillade hårt! Bilden i denna post är från Rogue Galaxy och har inget med de nya spelen att göra.

Inga som helst övriga detaljer avslöjades, men jag kommer hålla ögonen öppna, ett officiellt uttalande har utlovats inom kort!

Källor: Level 5, Rpgfan

9 Feb 2010