Ny blogg som samlar spelkonst

Jag slår ett slag för ett av de nya tillskotten bland svenska spelbloggar,  spelkonst.se. Där postas det dock inga texter om spel eller recensioner, istället är det spelrelaterade konstverk som presenteras. Allt från teckningar och målningar till skulpturer, kläder, pyssel och så vidare.

Tycker ni detta låter intressant så skall ni så klart genast  bege er till http://www.spelkonst.se och se själva. Själv gillar jag verkligen den här typen av konst, det finns så otroligt många duktiga kreativa konstnärer som pysslar med det. Även här på Onlajn.se finns ju en kategori som heter just "spelkonst" där jag postat några av mina favoritbilder som jag hittat när jag surfat runt på nätet och letat. Kolla gärna de bilderna innan ni klickar vidare till spelkonst.se. En given länk bland länkarna här på Onlajn.se

 

5 Aug 2011