Nintendo-Artiklar Fortsätter Florera På Ebay

Ni minns alla den artikeln som syntes överallt nyligen, om mamman i USA som sålt sina barns gamla NES på Ebay. Paketet hon auktionerade ut innehöll ett otroligt sällsynt spel, spelet tros bara finnas i en handfull exemplar efter att det blivit problem med rättigheterna om spelet och nästan samtliga exemplar förstördes runt lanseringsdagen. Kvinnan fick nästan 100.000 kronor för paketet och nu tycks folk ha rotat fram sina gamla Nintendo-Artiklar på vinden i hopp om att sitta på ett guldkorn!

Nu senast sålde någon ett oöppnat paket "Nintendo-Flingor", 22 år gammalt. Boxen innehöll två olika paket, ett paket med Marioflingor och ett med Zeldaflingor. Med lite olika smaker på. Buden trillade in, tjugotvå unik bud. Även om flingorna inte uppgick till några hundra tusen så fick säljaren än 230 dollar vilket motsvarar nånting på runt 1600 Svenska Kronor. Så nog tjänade han lite ändå. Men för dom pengarna hade jag nog faktiskt behållit paketet själv :)

För övrigt har Magasinet varit lite dött senaste dagarna eftersom jag haft fullt upp med studier, Luke & Leia. Onlajns {Magasinet } kommer även att få nytt utseende snart, förhoppningsvis inom de närmsta dagarna. Det kan bli lite stökigt i början men det kommer nog att bli riktigt bra till slut!

Vad röstar ni på? Fortsatt vit eller åtminstone ljus design eller en mörk?

Källor: Aussie-Nintendo.com

22 Feb 2010