Ni Missar Väl Inte Tävlingarna?

En väldigt trevlig sak som är vanlig vanlig bland de svenska tvspelsbloggarna är alla tävlingar som kommer och går. Jag vann förövrigt ett exemplar av Flower till PS3 när Sugoi.se hade sin 1-års-tävling, tack och bock! :)

Det lönar sig alltså att delta i alla dessa tävlingar och med det sagt skulle jag vilja tipsa om några pågående just nu:

Carrotgames.se Har en pågående tävling som snart är slut, därför är det bra om ni skyndar er med era bidrag, detsamma gäller mig själv *slap self*. Priset i denna tävling är ett exemplar av Xbox360-spelet Forza Motorsport 3 genom att komma med ert eget koncept för ett racingspel. Senast den 11 Mars ska bidraget skickas in så skynda er på! Gå direkt till tävlingen och läs om den genom att klicka här.

Xboxflickan.se Har en tävling med Wii-spelet We Sing inkl mickar samt biljetter till dataspelsgalan i Stockholm 18 Mars  i potten. Allt du behöver göra är att besvara en liten fråga på facebook. Gå till tävlingen genom att klicka här.

Sugoi.se Har just nu en tävling där du kan också vinna biljetter till dataspelsgalan i Stockholm genom att tala om vilket som du tycker var förra årets bästa spel och varför. Gå direkt till tävlingen genom att klicka här.

Har jag missat någon? Här på Onlajn Magasinet har tävlingarna hittills lyst med sin frånvaro, men bloggen är å andra sidan fortfarande en väldigt ny uppkomling och jag hoppas att vi ska kunna ändra på det snart :)

Fortsatt trevlig Söndag  och må bäste man eller kvinna vinna!

7 Mar 2010