Monster-Trevliga Trailers för Monster Hunter Tri

Min Monster Hunter Tri -pepp fortsätter att växa! Den ena av dessa två trailers är åtminstone för mig ny, jag vet inte om jag bara missat den eller om den inte funnits tidigare. Hur som helst är jag sjukt peppad på spelet och ser fram emot releasedagen som är 23 April för Europa, då kommer jag garanterat sitta där i soffan med Wiikontrollerna i högsta hugg, lita på det!

Spelet ser riktigt snyggt ut för att vara ett Wii-spel och flyter på riktigt fint. Jag skrev tidigare om att spelet kommer säljas i en bundle tillsammans med den nya Classic kontrollern Classic Pro. Nu kan jag även meddela att det kommer att säljas ytterligare än bundle där det förutom en Classic Pro kontroller ingår ett Wii Speak-paket. Jag saknar både Wii Speak och Classic Pro. Har inte känt något direkt behov av Wii Speak men till Monster Hunter Tri kanske man vill ha det när man slaktar monster ihop med sina vänner online? :)

Här är två trevliga trailers, Enjoy and feel the pepp.

2 Mar 2010