Monster Hunter Tri - Classic Controller Pro-Bundle Med Mera

Bekräftat releasedatum för Monster Hunter Tri är 20 April (USA-Release), datumet kommer från Capcom själva men hittills har jag inte läst något exakt datum för Europa-releasen. Min egen gissning är att US och PAL releasen kommer att släppas samtidigt eller att PAL releasen kommer strax efter USA, en eller max två veckor efter. Förhoppningsvis får vi ta del av spelet innan April månad är över.

Monster Hunter Tri kommer, om man så vill, gå att köpa i ett paket tillsammans med den nya classic kontrollen, "Classic Controller Pro" och en sån kännr jag personligen att jag måste ha och eftersom att priset på paketet lär landa på en summa som är hyggligt lägre än om man köpt båda delarna löst så tänker jag slå till på det! Jag tror priset på paketet i USA skulle hamna på endast 10$ mer än bara spelet löst.

Vi kan också glädjas åt att det _inte_ kommer att vara någon månadskonstnad för att lira spelet online. Något som Japanerna däremot fick stå ut med och som inte var speciellt populärt, (duh).

Här är de nya bilderna jag hittat! Enjoy!

25 Feb 2010