Lost Planet 2 - Som en svettig gnu i en snår djungel

Jag har sprungit som en svettig gnu genom en snår och illaluktande djungel, jag har klättrat över berg och skjutit mig igenom djungelbanditer, ja jag har tagit mig igenom första kapitlet av Lost Planet 2. Vad har jag att säga om det så här långt? "Dra mig baklänges vad snyggt det är!!"

Tyvärr har jag inte spelat första Lost Planet så jag kan inte jämföra dem med varandra men jag är mäkta imponerad så här långt, har ju inte hunnit med så himla mycket av själva spelet och storyn men grafiken, åh!

Mina AI-lagkamrater gjorde sitt jobb helt OK under första kapitlet av spelet och vi har överlevt så här långt, visst en kula eller två i armen men vad gör väl det? De flygande och kravlande alienfienderna i början var ju ingen match men när vi nådde fram till djungeln och djungelbanditerna dök upp så dök dom upp i massor och nästan sprang över oss, som tur var hittade jag där, mitt i djungeln ett gevär, ett gevär lika långt som en och en halv bil och den puffran var det tryck i kan ni tro!

Ser fram emot att spela igenom resten av spelet och återkomma med fler intryck och slutligen en recension, over and out!

5 May 2010