Laddad och peppad inför morgondagen

Imorgon släpps Xbox 360 "slim" och jag är redo! Är du?

Sålde min stackars 2 veckor gamla Xbox 360 elite så fort de släppte releasedatumet för den nya modellen. Jag gick nog faktiskt till och med plus på affären eftersom jag behöll nästan alla spel som jag fick med konsolen när jag köpte den och fick dessutom nästan samma pengar för den som jag själv gav för den. Kändes helt rätt att byta till Slimversionen eftersom de satte priset så pass lågt och eftersom jag kunde få så pass mycket för min "gamla" 360 eftersom den var i princip helt ny. Får lägga till max trehundra spänn för att byta upp mig, fortfarande inte säker på vad jag kommer få betala för den nya.

Under tiden då jag varit utan Xboxen har jag passat på att fynda lite spel till den och är minst sagt laddad inför den nya maskinen! Det började med att jag fyndade Gears Of War 2 för 49 spänn på Elgiganten, pillade lite på Fable 2 som också var billigt, det kostade 99  kronor men till slut gick jag därifrån ändå. Efter ungefär en vecka tyckte jag att "fan jag borde nog kanske köpt Fable också" så jag återvände till Elgiganten och köpte å mig det också!

Tänkte köpa Star Ocean: The Last Hope till Ps3:an men medan jag bläddrade runt hos nätbutikerna så hittade jag Collectors Ltd. edition utav Xboxversionen riktigt billigt så jag kunde inte låta bli att välja den istället (Den var för övrigt lite mer än 100 kronor billigare än PS3:ans standardutgåva).

Idag tror jag att det trillar in ytterligare två äldre RPG:n här hemma, nämligen Lost Odyssey och Blue Dragon. Känns skönt att få gräva ner sig i lite RPG:n, det var längesen!

Dessutom har jag lite fler Xbox 360-spel här hemma som jag inte ens hunnit påbörja eftersom jag varit utan Xbox ett tag. Bland annat Alan Wake (hell yeah!). Mass Effect 1 ska avklaras inom kort, tror själv att jag befinner mig alldeles i slutet av spelet, men jag kan ju ha fel!

Men på tal om RPG till Xbox 360. Jag har ju inte varit med Xbox speciellt länge och har ännu inte riktigt bra koll på alla gamla spel. Vilka RPG:n rekommenderar ni? Vad tycker ni om de jag införskaffat? Finns det något speciellt gammalt guldkorn som ni rekommenderar att jag köper?

Jag var först att boka konsolen på Mediamarkt här i stan och i morgon är det jag som står parkerad med bilen på en förhoppningsvis regnig parkering utanför Mediamarkt när de öppnar! :)

Räkna också med en liten rapport den nya modellen i morgon. Det är ju en speciell känsla med att packa upp helt nya grejer som luktar ny plast, eller hur? Vem mer packar upp en ny Xbox 360 i morgon?

15 Jul 2010