Kasumi Ny Karaktär i Mass Effect 2 DLC, Bilder & Priser

I det kommandeDLC paketet Kasumi - Stolen Memory som bland annat kommer att erbjuda möjligheten att rekrytera mästertjyven Kasumi.

Paketet släpps under April månad till både XBOX360- och Pc-versionen och kommer att kosta 560 Microsoft-points respektive 560 BioWare Points (eller runt 50 kronor).

"Cerberus behöver hjälp av Kasumi Goto, galaxens mest mytomspunna mästertjuv. Som lön för mödan vill Kasumi i sin tur få hjälp av Commander Shepard att genomföra en farlig kupp och bryta sig in hos det dödliga kriminella geniet Donovan Hocks.  Spelarna måste vinna Kasumis lojalitet på planeten Bekenstein, där Hock anordnat en fest för några av galaxens rikaste och galnaste kriminella hjärnor.  Uppdraget går ut på att hitta data som är mycket viktig för Kasumi i synnerhet, och galaxen i allmänhet.  Paketet innehåller förutom det nya uppdraget, en ny research-uppgradering, ett nytt vapen och nya achievements. "

Så jag antar att det bara är att gratulera nöjda PC och XBOX360 -spelare som har spelet och gläds över några extra speltimmar. Själv får se jag nöja mig med att läsa om det och bli mer avundsjuk ju mer jag läser ;)

Här kommer förresten lite bilder

22 Mar 2010