Karaktärerna från Xenoblade

På den officiella hemsidan för Wii-spelet Xenoblade kan man nu se bilder av karaktärerna från spelet i två olika modeller per karaktär. Jämn könsfördelning med 3 karlar och  3 kvinnor samt en liten hårboll vid namn Riki.

Xenoblade eller Monado: Beginning Of The World som det också är känt som är ett av de få Wii-spel som jag ser fram emot, till skillnad från den stora mängd bra spel till Playstation 3 och Xbox 360 så får man till Wii hålla tillgodo med små guldkorn. Inget fel med det, så länge det kommer något hittills är jag väldigt missnöjd med utbudet av bra Wii-spel och hade det inte varit för min sambo så hade jag sålt vår Wii för längesen. Men med Monster Hunter Tri och några kommande wii-spel som Xenoblade så är jag glad att jag behållt den! Tack älskling! :)

Spel som Xenoblade och det kommande RPG:et The Last Story från Mistwalker överöser mig med känslor och vibbar från SNES-spel som Secret Of Mana och Final Fantasy 6. Xenoblade har jag ju både läst om och sett trailers från och vet lite vad jag har att vänta mig, The Last Story har jag bara läst om och sett bilder från, mina tankar om ett skitbra spel är med andra ord mest spekulationer. Det känns hur som helst som om att Monster Hunter Tri var det första i en rad heta Wii-spel, Xenoblade, The Last Story, de nya Zelda & Metroid spelen, finns det ens så många bra spel ute idag efter flera år på marknaden?

Nu har jag babblat klart, här har ni bilder på karaktärerna från Xenoblade i två olika modeller per karaktär!

5 May 2010