Just Cause 2 - Freedom And Chaos Trailer

Får det lov att vara en trailer från Eidos kommande Just Cause 2? En trailer som verkar vilja ge en bild av den stora friheten som utlovas i spelet. Det här är inte riiikigt min typ av spel egentligen men det verkar ju lovande. Jag älskar sandbox spel där man som spelare ges en stor frihet och valmöjlighet att påverka sitt spelande med. Hoppas bara att det är så bra som trailern vill påskina, ja ni kan ju titta själva!

Lämna gärna en kommentar om vad ni tror om Just Cause 2, själv ska jag återgå till ett glas rödvin och Final Fantasy VIII. Ja jag vet att jag skrev att jag ska köra The After Years på Wii också och jag har påbörjat båda spelen, korkat va? Min bror köpte FF VIII på PSN igår och var vänlig nog att logga in på min PS3 och ladda hem det åt mig också, tack tack.

Just Cause 2 släpps till PS3 & XBOX 360 den 26 Mars.

Ciao!

5 Feb 2010