Jag fick en betainvite till slut...

Jag hade en invite till betatestandet utav WoW - Cataclysm garanterad (so to speak) men när mitt och en del andra skribenters konton inte var aktiva för stunden så uteblev våra inviter, lite halvdåligt sådär. Men eftersom jag är ganska utmattad vad det gäller WoW och inte har så himla stort intresse för det just nu så orkar jag inte ens försöka lösa saken i efterhand. Jag väntar helt enkelt tills releasen av den fullständiga expansionen så får vi se om jag testar den då.

Men vad som är lite roligt är att jag fick ett mail idag med en väldigt oväntad och rolig överraskning, jag fick en invite till betan utav Final Fantasy XIV Online. Vet inte vad jag ska förvänta mig och vågar inte hoppas på något alls egentligen, jag har lärt mig att det oftast blir bäst så! Men jag är ett stort FF-fan så det ska bli riktigt skoj att få chansen att vara med i betan av spelet och jag hoppas att det blir överraskande roligt och att någon av mina datorer faktiskt pallar med spelet. Min laptop borde inte ha några problem med det men den skulle behöva besöka ett servicestället för att få en titt på insidan och fläktarna, de verkar förvisso fungera men lite tröga och de ger ifrån sig ett högfrekvent och jäkligt irriterande ljud!

Återkommer med lite reflektioner och intryck från spelet framöver! Någon mer som testar / kommer att vara med och testa Final Fantasy-betan? Hojta gärna till i så fall. Och vad tror ni? Vågar man ha några förhoppningar på FFXIV?

12 Jul 2010