Imorgon Slocknar Världen

Imorgon slocknar åtminstone världen runtomkring mig, ja iallafall för en stund. Imorgon släpps ju nämligen Final Fantasy 13 för allmänheten och då kommer allt och alla runtomkring mig försvinna när jag mitt på ljusa dagen drar för persiennerna och kastar studieböckerna åt sidan och totalt glömmer alla måsten för en stund.

Tyvärr är det ju dock så att jag har för många viktiga måsten och är för gammal och vis för att bara skita i allting och plöja igenom hela spelet nonstopp, men som sagt, för en stund iallafall. Åtminstone tills min sambo kommer hem och säger att det ser otrevligt ut hemma, vickar upp persiennerna och blänger surt på mig.

Jag är extremt peppad på spelet och har haft väldigt speltorra veckor de senaste veckorna i väntan på stunden. Har helt hoppat över alla recensioner och utlåtanden för att slippa ifrån minsta möjliga chans till spoilers o.dyl. Jag vill helt enkelt inte veta någonting i förväg om spelet egentligen. Med andra ord så vill jag vara med när jag får höra om det första gången, jag vill upptäcka helt på egen hand hur stridssystemet och skills osv fungerar och hur storyn lyder osv.

Final Fantasy 6 till SNES (3 US) är fortfarande ett av mina absoluta favoritspel ever och Square Enix något av favorit-spelutvecklare som jag följt sedan NES & SNES -tiden. FF 13 är väl så långt ifrån FF 3 som man kan komma men det gör absolut ingenting, peppen är fortfarande högt över toppnivå och kommer inte mitt exemplar imorgonbitti så är det risk för att jag stryper den stackars brevbäraren medan hans sista ord  "-Noooo, I'm just the messenger!" hörs i trapphuset där jag bor.

I förebyggande syfte och som laddning inför morgondagen har jag  nu under dagen skrivit klart en labbrapport flera dagar i förväg. Och jag köper säkert något gott och onyttigt när vi handlar ikväll som jag kan sitta och peta i mig istället för att ta lunchrast imorgon, allt för en timmes extra bekvämt spelande ;)

Hur har ni laddat upp inför Final Fantasy XIII? För laddat det har ni väl?

8 Mar 2010