Grattis! Blur-tävlingen avgjord!

Vinnaren i Blur-tävlingen skulle ha utsetts redan förra veckan men pga semester så blev det lite förskjutning på det hela. Denna gång avsade jag mig rollen som domare och lät istället min sambo Sarah stå som enväldig domare. Här är det bidrag som hon utsåg till vinnarbidrag. Jag anar "vissa" referenser till ett annat spel här ;)

" Howdy sheriffen! Visste inte att jag hade en bounty på mig? Accepterar du mitt Pardon Letter eller ska jag trycka in Dead-Eye och markera sex skott från min Scofieldrevolver på din överkropp? Och liken i bagaget är inte mina, de är Seths. "

Vinnaren är med andra ord "Hanna W" som får spelet Blur i valfritt format och dessutom en Blur-tshirt! Grattis! Hoppas du får roligt med spelet! Jag kontaktar dig för adressuppgifter o.dyl.

Återigen ett stort tack till Activision som gjort tävlingen möjlig!

16 Jun 2010