Fototävling med Nintendo

Just nu pågår en intressant fototävling med fina priser, arrangerad av Nintendo, där du helt enkelt skall fota med den inbyggda 3d-kameran i din Nintendo 3DS. I pressmeddelandet från nedan från Nintendo finner du allt du behöver veta om tävlingen!

Idag startar Nintendo en stor 3D fototävling i Norden som sätter alla Nintendo 3DS-ägares kreativa kamerafärdigheter på prov. Det finns förstås även fina priser i potten, så missa inte detta tävlingstillfälle! Tävlingen hittar du här: http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/

Tävlingen börjar idag och avslutas den 17 juni. De mest lovande och intressanta bidragen kommer, förutom hyllningar och ära, att vinna fina vinster som spelet Mario Tennis Open och exklusiva Nintendo-prylar. Även andrapristagare kommer att få fina Nintendo-prylar.Att vara med i tävlingen är enkelt. Ta en eller flera 3D-bilder med din Nintendo 3DS, som passar in i någon eller några av de sex teman som finns på tävlingssidan. När du har tagit bilden laddar upp den till tävlingssajten från din Nintendo 3DS.

Tävlingens hemsida är tillgänglig både via din Nintendo 3DS webbläsare eller via en webbläsare på en dator, och kommer att innehålla bildgallerier med alla de bilder som har laddats upp. Varje bild som laddas upp till webbplatsen kommer att ha en egen QR-kod och genom att läsa dessa QR-koder på en Nintendo 3DS kan du se dina favoritbilder i 3D.

Fota lugnt och lycka till!

9 May 2012