Final Fantasy XIII - XBOX 360 Förpackning Talar För Kommande DLC

Det har visat sig att sjukt mycket material från Final Fantasy 3 fick klippas bort från spelet innan release. Antagligen för att just hinna få det klart till releasen. Det ska enligt uppgift varit så mycket material att det kunde fylla upp ett helt eget spel.  Som den insatte vet har det varit lite oklart om hur vida detta material skulle släppas i efterhand som nerladdningsbart material eller inte.  Och skaparnas egna uttalanden i intervjuer och pressmeddelande har varit alldeles för kryptiska eller luddiga för att dra en slutsats om varken den ena eller det andra. Det har faktiskt varit helt oklart om Final Fantasy 13 skulle få något nedladdningsbart material överhuvudtaget.

Nu har Gamestop postat en bild på förpackningen till XBOX 360-versionen och på den avslöjas det ett par intressanta detaljer men framförallt så står det i en liten ruta "Game-content downloads"

Texten verkar inte stå på Playstation 3 boxen, så det är klart man undrar, blir det XBOX 360 -exklusivt DLC? Förhoppningsvis inte, time will tell!

Källa: ffuniion

8 Feb 2010