Final Fantasy - The After Years, Äntligen!

Min Wii har tyvärr hamnat lite i skymundan på sista tiden och jag skyller allt på inköpet av PS3 och platt-tv. I samband med att jag bytte tjock-tv mott platt-tv så borde jag även omedelbart köpt en komponentkabel till mitt Wii men så blev det inte och bilden på en platt-tv med vanlig scart till Wii är som ni vet skitdålig.

Men idag tog jag mig äntligen tiden att slinka förbi teknikmagasinet och köpa en present till mitt Wii i form av en komponentkabel och nu blir man nästan bländad av den skarpa bilden och ljuset :)

Jag går och väntar otåligt på Square Enix "Final Fantasy 13" till min PS3 som släpps om dryga månaden. Och vad kan passa bättre än att spendera den månaden av väntan tillsammans med "Final Fantasy IV - The After Years " tii Wii?

Som jag sagt tidigare så är Final Fantasy VI till SNES ett av mina absoluta favoritspel genom tiden, retro ftw! Och The After Years till Wii är verkligen i exakt samma stil och grafik som det spelet till SNES.

Faktumet att jag har detta förhoppningsvis underbara spel att försjunka mig i så här när snön nästan når upp till taket på huset och att vi faktiskt får påökning i familjen i form av en Luke och en Leia nästa vecka gör att väntan på Final Fantasy 13 plötsligt känns både kort och oviktig! :)

Hur som helst, det ska bli skönt att få spela lite Wii igen och att få köra ett retro-style spel även om det är nyproducerat. Jag återkommer med synpunkter på spelet och har ni egna så är ni välkomna att posta dom här!

5 Feb 2010