Dyngraka Banditer Och Glada Toner Från Ett Piano

Den 21 Maj kommer krutröken ligga tungt i luften i trapphuset utanför min dörr och folk som passerar kommer förmodligen kunna höra det ekande ljudet av revolvrar, dyngraka banditer och de glada tonerna från ett piano.

Ok, det där kanske lät lite väl dramatiskt men jag väntar faktiskt full av spänning och med massor av hopp på Rockstars galna vilda västern -äventyr Red Dead Redemption.

Jag älskar ju gamla klassiska Västernfilmer och jag älskar Rockstars spel, vad kan egentligen gå fel? Stora öppna världar är också något som jag uppskattar högt i spel och det är en riktigt stor värld som man med stor frihet får leva rövare i när man spelar RDR iallafall om man ska tro Gamereactors Jonas Mäki:

"Det är nästan så man får Elder Scrolls IV: Oblivion-vibbar när man i rollen som John Marston till häst sprintar fram i till synes oändliga ökenlandskap, kantat av kaktusar, sparsam vegetation och dammiga vägar. Och även om man tekniskt sett jobbar för staten i Red Dead Revolver är man på flera sätt värre än de gangsters man är ålagd att handskas med. I vanlig Rockstar-anda står det dig helt fritt att tolka lagen precis som du vill."

Spelet släpps 21 Maj till både PS3 och XBOX360. Vem vill vara med? Gentlemen & Vagabonds har Rockstar valt att kalla denna nya trailer för Red Dead Redemption.

25 Mar 2010