Det blev en Xbox 360

Ja efter många om och men så blev det till slut en Xbox 360, nu känns vardagsrummet komplett med PS3, 360 & Wii i en fin trio, även Wii:et mest får stå och damma men 2010 har en rätt fin line-up med Wii-spel.

Självklart blev det en snygg svart elite-konsol som matchar PS3:an och för de som går i Xbox tankar så kan jag rekommendera att hoppa över webshopparna och de lokala spelbutikerna och istället kolla in närmsta Ica Maxi butik som vid mitt köptillfälle hade klart grymt pris. 2290 för en Elite-modell + 5 spel, 4 spel som jag för visso inte har något större intresse av men ett gillar jag starkt. De inkluderade spelen var Halo 3 odst (?), Pure, Forza 3, Lego Batman & Scene it inklusive 4 Scene-it kontrollers, (detta spel gillar jag starkt!). HELT ok pris tycker jag.

Just nu är det Red Dead Redemption som gäller på Xboxen, hade ju planerat köra PS3versionen eftersom jag inte hade något Xbox ännu men i Fredags fick jag Xboxversionen av spelet av misstag så då får det väl bli så. Imorgon tror jag bestämt att Alan Wake trillar in också, not bad at all.

Har efter ca 350 försök med redan tagna namn på Xbox Live lyckats hitta ett ledigt namn och det blev "Matt Gunslinger" Matt som i Mattias och Gunslinger som i revolverman i Red Dead Redemption, :) Adda gärna men skicka gärna något tecken som säger vem ni är :)

Ps. ICA, Jag skickar fakturan för detta reklaminslag vid tillfälle ok?

Och hörrni, missa för sjutton inte chansen att vinna spelet Blur till valfri konsol (eller till PC) i den pågående tävlingen!

31 May 2010