Dead Space 2 trailern, vad pratar dom om egentligen?

Först och främst vill jag påpeka att det här är en trailer som verkligen väcker ett intresse för spelet hos mig. Jag gillar ju verkligen när saker är lite mysko och läskiga och ja, vad annat kan man säga om Dead Space 2 och den här trailern?

Som ni hör så är det ju rätt mycket babbel och viskningar i bakgrunden och jag fick för mig att lyssna efter en gång extra o skriva ner vad som faktiskt sägs. Jag vet inte ju inte med säkerhet att jag fått allt rätt men jag känner mig hyffsad säker på allt utom meningen med "It was just a short loop". Först var jag inne på Short glimpse och shortcut och lite annat men till slut bestämde jag mig för att han säger "It was just a short loop". Har ni ett bättre förslag på vad han säger eller några andra ord som jag fått fel så kommentera gärna! :)

Dessutom hör jag inte alls vad de absolut första orden är innan trailern kommer igång, det absolut första låter som "Medic" det andra ordet vet jag inte alls. Men under videon står i allafall det jag fått fram iallafall, med start vid sjukhus-pipen efterinledningen.

` - Is he a live? - Isaac Clarke - I'm gonna show you some images and I want you to tell me about them. - Get it off me! - Get it out! - It was, It was just a short loop - They put things in my head, there's so much... Shit in my head - What did the symbols whisper? - Isaac, Where are you going - It's not over between us - You can't run for me forever - Isaac, we're all gonna burn for what we did to you

30 Apr 2010