Bulletstorm - Trischka saves the day och BG&E

Ja i morse klarade jag sista banan i Bulletstorm. Det var ju minst sagt en lite annorlunda spelupplevelse. Jag är dock varken chockad eller förvånad, man har ju minst sagt blivit upplyst om spelets pubertala dialoger på sistone. Kommer skriva en recension på spelet inom de närmsta dagarna när jag hunnit begrunda det hela lite mer.

Men en sak tänkte jag säga medsamma, jag känner spontant att Trischka räddar hela skiten när det kommer till storyn och dialogerna, helt klart grym karaktär! Vad vore spelet utan henne liksom, ett par son of a dick:s som går och pratar ned varandra och skjuter upp borrar i rumporna på mutanter?

Klar med Bulletstorm och lite tid att slå ihjäl så tog jag tillfället i akt att ladda ned och testa Beyond Good and Evil HD. Har inte hunnit se speciellt mycket av spelet ännu men det känns verkligen lovande. Känns som ett riktigt feelgood-spel. Har ju hört så mycket gott om det att jag inte kan låta bli att ha höga tankar om det. Att jag inte spelat originalversionen känns bra, då får jag liksom uppleva det hela för första gången. Mer om detta när jag fått chansen att spela lite mer och Bulletstormrecensionen bör publiceras inom ett par dagar nu ska jag fundera ut nästa spel till Retro i fokus!

6 Mar 2011