Blacklight: Tango Down, Nedladdningsbar Multiplayer-Shooter För PS3 & Xbox 360

Ignition & Zombie Studios släpper ett nytt FPS lir till Xbox 360, PS3 och PC. Spelet skall finnas tillgängligt via Xbox Live och Playstation Network i sommar och så här säger Ignitions överhuvud Ajay Chadha:

"Det känns spännande och roligt att jobba med ett helt nytt varumärke som kommer att erbjuda spelarna den intensivitet och genomtänkta strategi & taktik från dagen bästa multiplayer-shooters, sammansvetsat i ett nytt universum för spelarna att sätta tänderna i." Hårda ord som blir tuffa att leva upp  till om ni frågar mig :)

"Blacklight: Tango Down kommer att förändra spelarnas syn på nerladdningsbart material eftersom det kommer att ge shooter-fansen ett nerladdningsbart spel med samma djup och kvalitet som man annars bara ser i spel som man finner på spelbutikernas fysiska hyllor."

Detta låter ju bra, men då ska ju även priset matcha spelet, man betalar ju inte gärna mycket för något som man inte kan hålla i och klämma på om ni fattar. Visst är det bekvämt och allt, men man ger ju sig hellre ut i snöstormen och kämpar sig fram till butiken om det är det som krävs för att faktiskt få det fysiska spelet. Vilket egentligen bara krävs om alla nätbutiker stänger plötsligt stängs ner :)

Spelet utspelar sig i ett nytt universum vid namn Blacklight där väldigt detaljerad arkitektur från vår egen värld blandas med science fiction och skapar en härlig sci fi värld helt enkelt. Förutom de klassiska multiplayer lägena som finns i alla multiplayer shooters så ska de erbjuda nya spännande lägen som de själva tror kommer uppskattas av spelarna. Och precis som i exempelvis Modern Warfare 2 kommer man under tidens gång kunna utrusta sin karaktär med nya vapen och extrafunktioner som olika sikten och så vidare.

Vi får se vad det blir av detta när det beger sig, tills dess kan vi luta oss tillbaka och se på en tidig trailer från spelet. Det är bara en teaser trailer så man får ju egentligen inte se speciellt mycket av själva spelet men ändå. Vad tror ni, finns det utrymme för Blackligt Tango Down bland de monsterstora multiplayer shooters på marknaden?

2 Mar 2010