Äntligen lite demon-kärlek i Europa

Följ min blogg med bloglovin

Det är säkerligen fler än jag som väntat på en Europeisk release av PS3-spelet Demon's Souls. Spelet som klassats som det svåraste PS3-spelet hittills. Det släpptes ju i både Japan och USA förra året och blev något av en hit. Jag kommer ihåg hur jag påpekade för någon att de borde väl ändå släppa spelet i Europa nu när det blivit sån hit. Månaderna gick, inget Demon's Souls till Europa.

En av de saker som gör PS3 så jäkla bra är ju dock att spelen är regionsfri, vilket ju innebär att vi kan köpa spel från Japan eller USA om vi vill. Demon's Souls hamnade i massor av nätbutikers ordinarie utbud som ett importspel. Det kostade ju dock lite extra eftersom det var ett importspel alla fick ju åtminstone chansen att spela det. Själv har jag alltid gått och tänkt att jag ska köpa det själv, det har bara inte blivit av, inte för att det kostar lite extra som importspel, det har bara inte blivit så, tidsbrist typ.

Igår bekräftade Namco Bandai ett rykte om att de kommer släppa spelet i Europa, yey. Då tillkännagav de inget releasedatum men idag har de gjort det, 25 Juni släpps den Europeiska versionen av Demon's Souls och det kommer dessutom en härligt röd limiterad utgåva vid namn "Black Phantom Edition". Förutom spelet i sig så innehåller Black Phantom även en ny skissbok, ett soundtrack och en strategiguide. Så räkna med en minst sagt svettig sommar med ett av PS3:ans svåraste spel. Så nu får man väl se till att ta sig i kragen och köpa spelet i samband med en release i Sverige.

Den limiterade utgåvan skulle passa väldigt bra i min bokhylla, jag hoppas det inte blir en allt för saftig prislapp bara!

Är det så svårt som alla säger??

16 Apr 2010