Another one bites the dust!

Sådärja! Ytterligare ett lir att stryka på listan, Assassins Creed 2 precis avklarat! Bättre sent än aldrig som man brukar säga! Överlag tycker jag AC2 är ett riktigt bra spel och jag skulle nog tamejfan kunna springa runt i spelet och bara kasta mig mellan hustaken en hel dag, nästan så jag funderar på att slänga mig över på grannens balkong och kolla läget nu faktiskt! "-Åh, Nämen hej! Allt lugnt här?" Skämt åsido så gillade jag verkligen spelet och inser att jag borde tagit mig an det tidigare än vad jag gjorde, det har ju stått i hyllan ett bra tag. Lite väl lätt tycker jag väl att det var men det gör inget, i bland är det skönt att bara äga skiten ur allihopa och det kan man ju verkligen göra i AC2 när man dansar snyggt från fiende till fiende för att sedan snabbt försvinna och bara lämna blod och förödelse kvar på kullerstensgatorna.

Det ska ju tilläggas att det bara är storyn som är avklarad och det finns ju EN HEL DEL kvar att göra om man känner för det. Just nu har jag dock lite för många andra spännande spel på  gång för att spendera mer tid med AC2, men vem vet, en annan gång kanske! Man vet aldrig när man får speltorka nästa gång!

Just nu är det PS3-versionerna av Singularity & Transformers: War for cybertron som hägrar men som av någon mystisk anledning inte dykt upp ännu, vilket på sätt och vis bara var bra för annars hade nog AC2 fortfarande stått oavklarat i spelhyllan och hånat mig dagarna i ända! Jag hoppas de dyker upp efter helgen. Ger ju i regel inte mycket för licens-spel men jag har hört så mycket bra om Transformers att jag inte kunde låta bli att ta mig an det och döma själv! Singularity vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig av faktiskt, en riktig smygare som kan bli precis vad som helst tycker jag det känns som.

Apropå avklarade och oavklarade spel så pallrar de ständigt upp sig i hyllan, de bara kommer liksom! Antingen som recensionsspel, förhandsbokningar, hemliga gåvor eller bara riktigt bra fynd! Och jag har minsann gjort ett par riktigt bra fynd... Tror jag i alla fall, jag hittade nämligen Gears Of War 2 för 49 spänn för några dagar sedan och brevid i spelhyllan såg jag Fable 2 för 99 kronor. Jag fingrade lite på det, funderade, men slog till sist bort tanken. Men det hann tydligen planteras ett frö i huvudet på mig för idag ringde jag brorsan som jobbar granne med butiken och bad han kolla om det fanns något ex kvar och det gjorde det ju så klart. Så nu har jag ytterligare två sköna Xbox 360 spel som bidrar till färgerna i spelhyllan här hemma. Eftersom jag sålde min Xbox i väntan på den nya modellen så får jag däremot gott vänta med att spela dom, precis som med Alan Wake och lite andra Xbox spel. 16:e Juni hämtar jag dock min förbokade "slim" och då blir det åka av!

Nu får vi se om det blir en spelfri helg i väntan på Singularity & Transformers eller om man kanske ska fortsätta beta av oavklarade spel, det finns ju en del att ta av. Kanske borde börja på God Of War 3 eller Uncharted 2? Två rediga kioskvältare till spel.

Har ni förresten kört Transformers eller Singularity så får ni gärna lämna en kommentar med ett snabbt omdöme, kanske kan hjälpa mig välja vilket jag ska börja med, men hoppa eventuella spoilers tack! :)

Tjing!

2 Jul 2010