Ladda ner demon till din Wii

Ladda ner demon till din Wii

Nov 3, 2010
Okategoriserade
4 Kommentarer

Nintendo har tagit sig i kragen och återinfört möjligheten att ladda ner demon via deras online-tjänst. Tydligen kommer de bytas ut med jämna mellanrum. Som vanligt använder Nintendo tveksamma och udda metoder för att marknadsföra sina WiiWare och Virtual Console spel, men vill du prova spelen innan du köper, lägg 5 november och nedanstående adress på minnet. Där kan du varje vecka kolla upp vilka demon som ligger uppe.

http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/systems/wiiware_8343.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


About the Author

Jonas Andreasson

Brinner för spel och har spelat sedan barnsben. Har även sin egen spelblogg "Spel på allvar"

Comments:

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Mattias Andersson and Mattias Andersson, Onlajn.se. Onlajn.se said: Nytt på Onlajn.se: Ladda ner demon till din Wii http://www.onlajn.se/2010/11/ladda-ner-demon-till-din-wii/ [...]

  2. Har demon horn och svans? :)

  3. Tråkigt skämt :o

  4. Haha :) Demonen? Demon? hrm… :p

Svara
CommentLuv badge

  • Twitter feed loading...