Kinect till PC?

Kinect till PC?

Nov 11, 2010
Okategoriserade
4 Kommentarer

Att Microsofts nya spelkontroll/kamera blivit knäckt (kinect) fick vi höra får ett par dagar sen, och nu är det dags igen. Tre timmar efter den Europeiska releasen av produkten lyckades hackern Hector Martin att få den att fungera med en PC. Microsoft försöker givetvis göra allt för att stoppa det här, frågan är om det är någon idé nu när de öppna drivrutinerna redan läckt ut på nätet. En annan fråga är vad man ska använda den till? Kanske som en avancerad och väldigt dyr webbkamera? Microsoft tycks för övrigt ha fullt upp i sitt patentkrig mot Motorola. Stackars Microsoft.

Källa och videobevis: Engadget.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


About the Author

Jonas Andreasson

Brinner för spel och har spelat sedan barnsben. Har även sin egen spelblogg "Spel på allvar"

Comments:

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Mattias Andersson, Onlajn.se. Onlajn.se said: Nytt på Onlajn.se: Kinect till PC? http://www.onlajn.se/2010/11/kinect-till-pc/ [...]

  2. På vilket sätt försöker de stoppa det? Det finns ju ingen kryptering eller något på protokollet så det känns mer som om de bara räknade med att det skulle ske och inte fightades emot. Mycket av magin sitter ju ändå inte i kameran utan i mjukvaran.

  3. A company spokesperson told CNET ”With Kinect, Microsoft built in numerous hardware and software safeguards designed to reduce the chances of product tampering. Microsoft will continue to make advances in these types of safeguards and work closely with law enforcement and product safety groups to keep Kinect tamper-resistant.”

  4. Dock verkar de har misslyckats :)

Svara
CommentLuv badge

  • Twitter feed loading...